Güvenlik
Kayıp denizcilik lisesi öğrencisi, evinin yakınındaki binanın otoparkında ölü bulundu
Bucada denizcilik lisesi öğrencisi olan Hasan Hüseyin Kaynak, dün saat 16.00 sıralarında, yakınlarına Hasanağa Bahçesine gideceğini söyleyerek Adatepe Mahallesindeki evlerinden çıktı. Ailenin iki çocuğundan büyüğü olan Kaynak akşam eve dönmeyip, telefonuna da cevap vermeyince yakınları durumu polise bildirdi. Yakınları, bir yandan da kendi imkanlarıyla Hasan Hüseyin Kaynak’ı gidebileceği yerlerde aramayı sürdürdü. Ancak, Kaynaka ulaşılamadı.
Bugün de aramalara devam eden yakınları, Hasan Hüseyin Kaynak’ı evlerine 400 metre mesafede, bir binanın altındaki otoparkta yerde hareketsiz buldu. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Hasan Hüseyin Kaynakın yaşamını yitirdiğini belirlendi. Polisin, Kaynakın cansız bedeni üzerinde yaptığı incelemede morluk tespit edildi.
Hasan Hüseyin Kaynak’ın cesedi, kesin ölüm nedeninin tespiti için otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kaynakın cenazesi götürülürken yakınları gözyaşlarına boğuldu, annesi Hande Kaynak (38) bayıldı. Hande Kaynak’a yakınları müdahale etti.
Polis, Hasan Hüseyin Kaynak’ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.