Türkiye

Kavgada baltayla öldürüldü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

BALIKESİR’in Edremit ilçesinde Mustafa Ateş (48), para meselesi yüzünden çıkan kavgada Salih Y. (23) tarafından baltayla öldürüldü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Edremit ilçesinin turistik Altınoluk Mahallesi’nde kafe ve bar işletmeciliği yapan Mustafa Ateş ile spor salonu işleten Kenan Y. (53) karşılaşınca tartışma çıktı. Devir işlemleri nedeniyle husumetli olan tarafların tartışması, kısa sürede kavgaya dönüştü. Mustafa Ateş, borçlu olduğu Kenan Y.’ye beyzbol sopasıyla saldırdı. Kenan Y.’nin oğlu Salih Y. de otomobilden aldığı baltayla Mustafa Ateş’e vurdu. Aldığı darbeyle yere düşen Ateş, olay yerinde yaşamını yitirdi.

İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri Kenan Y. ile oğlu Salih Y.’yi gözaltına aldı. Mustafa Ateş’in cenazesi, savcılık incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version