Güvenlik

Kavga ettiği emlakçı kardeşleri tabancayla bacaklarından vurdu

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KIRIKKALE’de Selman D., para meselesi yüzünden tartıştığı emlakçı Hakan H. ve İbrahim H. kardeşleri tabancayla vurarak yaraladı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, sabah saatlerinde Nene Hatun Caddesi’nde meydana geldi. Selman D., para meselesi yüzünden husumetli olduğu emlakçılık yapan Hakan H. ve İbrahim H. kardeşlerin işyerine gitti. Burada taraflar arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Kavgada Selman D., yanındaki tabanca ile Hakan ve İbrahim H.’ye ateş etti. Ardından da iş yerindeki güvenlik kamerası kaydının bulunduğu cihazı alarak kaçtı.

Bacaklarından yaralanan 2 kardeş, ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Yüksek İhtisas Hastanesi’ne kaldırıldı. Selman D. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version