Türkiye

Kastamonu’da sağanak; sanayi bölgesinde üretim durduruldu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KASTAMONUnun Tosya ilçesinde etkili olan sağanak hayatı olumsuz etkiledi. Tosya Organize Sanayi Bölgesinde meydana gelen su baskınları nedeniyle üretim durduruldu.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Tosya ilçesinde öğle saatlerinden itibaren sağanak etkili oldu. İlçe genelinde etkili olan sağanak, Tosya Organize Sanayi Bölgesinde olumsuzluklara yol açtı. Yollarda su birikintileri oluşurken, pek çok fabrikada su baskınları meydana geldi. Tosya Belediyesi ekipleri, fabrika ve yollardaki suyun tahliyesi için çalışma başlattı. Tosya Organize Sanayi Bölgesindeki işletmelerin üretimi durduruldu. Sanayi bölgesindeki bir tekstil fabrikasında da su seviyesi yaklaşık 30 santimetreye ulaştı. Çalışanlar, ürünleri su baskınından korumak için uğraş verdi.

Haber-Kamera: Bünyamin KARACAN/TOSYA (Kastamonu),

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version