Güvenlik

Kars’ta kayıp olan 8 yaşındaki Melih için arama çalışması başlatıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, bugün Kars merkez Hafızpaşa Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde meydana geldi. Arzu-Kasım Özkesemen çiftinin 4 çocuğundan en küçüğü olan Melih, Subatan Mahallesi’nde yaşayan ablasını ziyarete gitti. Akşam olmasına rağmen Hafızpaşa Mahallesindeki evine dönmeyen Melih’in ailesi 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayarak, yardım istedi. Mahalleye gelen polis, çevredeki güvenlik kameralarını inceleyerek Melih’ten bir iz aradı. Kamera kayıtları incelenmek üzere polis merkezine götürülürken, çocuğun ailesi ve polis ekipleri aramalarını sürdürüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Anne Arzu Özkesemen, ceketini almak için Melih’in ablasının yanına gittiğini belirterek, “Melih geri dönmeyince kızımı aradım. Subatan Mahallesi’nde yaşayan kızım Melih’i saat 17.00 sıralarında eve gönderdiğini söyledi. Ama oğlum eve dönmedi” dedi. Kayıp Melih’in bulunması için çalışmalar sürdürülüyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version