Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Kars’ta kaçak keklik avcılarına 593 bin lira para cezası

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Jandarma ekipleri ve Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü iş birliği ile koordineli olarak, yaban hayvanlarının yuva yapma, yumurtlama, kuluçka ve üreme süreçlerinde korunmasına yönelik, farklı bölge ve zamanlarda kontrol faaliyetleri gerçekleştirdi. Kontrollerde, Kağızman ilçesi kırsal alanında toplam 10 şüphelinin, avlanma süreleri dışında av yaptığı, canlı mühre ile avlandığı ve tuzak, kapan ve bunun gibi araçlarla avlanarak usulsüz avlandığı tespit edildi. Bu kapsamda ele geçirilen 53 canlı mühre olarak kullanılan kınalı keklik ile 22 tuzak kafes, Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Sarıkamış Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından şüphelilere ‘4915 Sayılı Kara Avcılığı Kanunu’ gereği toplam 593 bin 355 TL idari para cezası uygulandığı öğrenildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kars’ta yakalanan keklik avcılarına 593 bin 355 lira para cezası yazıldı. Fotoğraf: Kars (DHA)

  • Kars’ta yakalanan keklik avcılarına 593 bin 355 lira para cezası yazıldı. Fotoğraf: Kars (DHA)

  • Kars’ta yakalanan keklik avcılarına 593 bin 355 lira para cezası yazıldı. Fotoğraf: Kars (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir