Spor

Karşıyaka’nın gözü Altay’da

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yeşil-kırmızılılar derbinin biletlerini satışa çıkarırken, numaralı tribün bilet fiyatı 300 TL, VIP A tribün bilet fiyatı 750, VIP C tribün 1250 TL olarak belirlendi. Yeşil-kırmızılı yönetim, maraton tribün biletlerini ise 100 TLden satışa sundu. Deplasman tribünü biletlerinin hepsinin Altaya devredildiği öğrenildi. Sezonun ilk yarısında ev sahibi konumunda olan Altay yönetimi, Karşıyaka taraftarı için deplasman tribün biletlerini 35.5 TLden satmıştı. Kaf-Kafın da siyah-beyazlı taraftarlar için bilet fiyatını 35 TL olarak belirlediği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

DİVANDA LİSTELER BELLİ OLDU

Karşıyakada perşembe günü yapılacak divan genel kurulunda Mehmet Yaya ve Halil Zeki Osma yarışmaya hazırlanırken adaylar yönetim listelerini de divana sundu. Yeşil-kırmızılı kulüpte uzun yıllar genel sekreter olarak yönetimlerde yer alan, daha önce Futbol Federasyonu Tahkim Kurulunun yanı sıra halen Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulunda yer alan Mehmet Yayanın divan kurulu listesine camianın yakından tanıdığı kulüp efsanesi Cengiz Kocatorosun kızı Gamze Kocatoros Çelik, İbrahim Palaoğlu, Celal Arısan, Hakan Düzdemir, Kaan Akacun, Turhan Gürsel Urhan, Cem Değirmencioğlu ve Ahmet Dördüncü gibi tanınmış isimler girdi. Yine uzun yıllar yönetim ve denetim kurullarında bulunan Halil Zeki Osmanın listesinde Cüneyt Başak, Güçlü Aydoğdu, Yücel Çağatay, Meriç Köyatası, Hakan Ortabaş ve Süleyman Süha Özsağman gibi camiada tanınmış isimler yer aldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version