Spor

Karşıyaka’da kongre krizi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yönetim uzun zamandır imza yetkisi almak için onay bekliyordu ancak yönetim kurulunda yer alan bir üyenin adli sicil kaydında sorun yaşanması nedeniyle yönetim imza yetkisi alamadı. Yeşil-kırmızılı kulübün olağanüstü genel kurula giderek yeni yönetimini belirlemesi gerektiği bildirildi. Karşıyakada imza yetkisinin halen eski Başkan İlker Ergüllüde olduğu bildirildi. Genel kuruldaki tek sorunun bu olmadığı belirtildi. Seçim tutanaklarında olağan genel kurul yazıldığı ancak mali ve seçimli olağanüstü genel kurul yapıldığı için bunun da önemli bir sorun teşkil edildiği ifade edildi. Hataların 29 Mayısta İlker Ergüllünün ibra edildiği kongrede başladığı kaydedildi. Yapılacak yeni kongrede İlker Ergüllünün ibrası da tekrar oylanacak.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

TOLGA ÜNLÜ İMZAYI ATTI

Karşıyaka dış transferde 10uncu imzayı tecrübeli orta saha oyuncusu Tolga Ünlüye attırdı. Geçen sezon Beykoz Anadolu Sporda forma giyen 35 yaşındaki gurbetçi futbolcu Konyaspor, Akhisarspor, Erzurumspor, Altay, Şanlıurfaspor kulüplerinde de oynadı. Süper Ligde 83, 1inci Ligde 203, 2nci Ligde 24 maça çıkan Tolga, ilk kez 3üncü Ligde top koşturacak. Deneyimli futbolcu sağ bek olarak da görev yapıyor. Transferle ilgili yeşil-kırmızılı kulüpten, “Sahadaki deneyimi, liderliği ve disipliniyle öne çıkan Tolga Ünlüye Karşıyakamıza hoş geldin diyor, yeşil-kırmızılı formamız altında başarılar diliyoruz” denildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version