Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Karşıyaka zamanla yarışıyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Ligde fikstürde zirve yarışındaki rakipleri Anadolu Efes, Fenerbahçe, Türk Telekom ve Tofaşın yanı sıra Şampiyonlar Liginin Play-In etabında Yunan ekibi Promitheasla üst üste karşılaşacağı kritik haftalarda olan yeşil-kırmızılılarda basketbol takımı yine İstanbulda pazar günü oynanacak Anadolu Efes deplasmanına çıkmama resti çekti. Bazı yabancı oyuncular da maaşları ödenmediği için yine tek taraflı serbest kalma talebiyle FIBA kanalıyla ihtar çekti. Takımın dağılmaması ve FIBAnın geçtiğimiz günlerde olduğu gibi yine lisansları iptal etmemesi için 25 milyon TL kaynak arayan yönetim ödeme yapamazsa ihtar çeken oyuncular 5 iş günü içinde serbest kalacak. Hem ligde hem Avrupada zirve yarışındaki basket takımı ay sonu dağılacak.

2 SPONSORLA GÖRÜŞME VAR

Karşıyaka sıkıntılarını aşmak için basketbol takımına mutlaka sponsor bulmak zorunda kalırken, Başkan İlker Ergüllü ve basketbolu yönetecek eski başkanlardan Mutlu Altuğ yarın iki farklı firmayla masaya oturacak. Altuğ kongre öncesinde basketbola önemli bir sponsor bulduğunu açıklamıştı. Karşıyaka daha önce camianın önemli isimlerinin mali katkısı ve Yaşar Ailesinin desteğiyle basketbol takımına maaş ödemelerini ve transfer yasağı taksidini yatırarak krizlerin önüne geçmişti. Yeşil-kırmızılılarda yönetim yarın görev dağılımını da yapacak.

FUTBOLA KAMPANYA

Karşıyaka, olağanüstü kongrede futbol şubesini yönetecek Ayhan Gültekinin 1 milyon TLlik ilk katkısıyla başlattığı destek kampanyasında da futbol takımı için bütçe oluşturacak. TFF 3üncü Lig 1inci Grupta sezonun ilk 8 haftasını 7 galibiyetle namağlup lider geçtikten sonra Futbol Şube Başkanı Gökhan Şensanın ani vefatı ve yönetimin düşmesiyle sıkıntılı bir sürece giren Kaf-Kaf, son bölümde 5 maç galibiyete hasret kalarak zirveyi devralan Bursasporun 11 puan gerisine düşmüştü. Halen Play-Off hattında olan Karşıyakada peşinat taksitleri aksayan 3 futbolcu Futbol Federasyonu kanalıyla serbest kalmak için ihtar çekmişti. Futbolda mutlaka 2inci Lige çıkmayı isteyen Kaf-Kaf, tüm camianın katılmasını beklediği kampanyadan oluşturulacak kaynakla takıma ödeme yapıp transfere yönelmek istiyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir