Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Karşıyaka Selçuk Yaşar’ı anacak

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

AZAT YEŞİL: SELÇUK YAŞARIN DÜNYADA ÖRNEĞİ YOK

2023 yılında hayatını kaybeden Onursal Başkan Selçuk Yaşarın Karşıyakaya dünyada eşi görülmemiş bir destek verdiğini söyleyen Azat Yeşil, “Dünya üzerinde bir spor kulübüne 60 yıl boyunca karşılıksız destek olan rahmetli Selçuk Yaşar gibi bir örnek daha yok. Yıllar sonra sezon açılışı geleneğimizi Onursal Başkanımız Selçuk Yaşar anısına düzenleyeceğiz. Açılış törenimizde Selçuk Yaşarı anacağız. Biz Karşıyaka sevgisini, kulüpçülüğü kendisinden öğrendik. Yaşarın açtığı yolda beraber yürüyoruz. Camiamızın desteğiyle takımlarımızı kurduk. Futbolda tüm Karşıyakanın gurur duyacağı, pırıl pırıl, yetenekli, Atatürkün dediği gibi, Zeki, çevik ve ahlaklı gençlerden oluşan çok iyi bir kadro oluşturduk. Kadromuz ilk kez açılış törenimizde onursal başkanımızın anısına taraftarın huzurunda olacak. Karşıyakamıza bu dönemde destek veren herkese tekrar çok teşekkür ediyoruz. Taraftarlarımızı Selçuk Yaşarı anacağımız geleneksel açılışımıza bekliyoruz” dedi.

TRANSFERDE ENSAR VE HIDIR DA TAMAM

3üncü Ligde sezona iddialı girecek futbolda şimdiye kadar 15 transfer yapan Karşıyaka, 1inci Lig ekibi Manisa FKdan bir süredir görüştüğü 25 yaşındaki stoper Muhammet Ensar Akgün ve Adanaspordan 22 yaşındaki Hıdır Aytekinle de anlaşma sağladı. İki defans oyuncusu resmi imzayı atarak takıma katılacak.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Karşıyaka cuma günü açılış töreninde Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ı anacak. (Fotoğraf: İzmir DHA)

  • Karşıyaka cuma günü açılış töreninde Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ı anacak. (Fotoğraf: İzmir DHA)

Continue Reading
Reklam