Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Karşıyaka potada yenilse de alkış aldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Uzun yıllar basketbol şubesine destek veren Pınarın sezon başında isim sponsorluğundan çekilmesinin ardından yaşadığı mali sorunlar nedeniyle 6 yabancı, 1 de yerli oyuncusunu kaybeden yeşil-kırmızılı ekip Mersine tek yabancı oyuncuyla gitti. Karşıyakanın hafta içinde transfer yasağını kaldırıp kadrosuna kattığı Gallinat ilk maçında 19 sayı kaydetti. Altyapıdan A takıma alınan Ozan Yılmaz 10 sayı attı. Karşıyakanın en skorer ismi ise 21 sayıyla Muhsin oldu. Tekrar transfer yasağına yakalanan İzmir ekibi küme düşme korkusu yaşamaya başladı.

AKSOYLAR: SON TOPU DEĞERLENDİREMEDİK

Karşıyakada başantrenör Ufuk Sarıca ve yardımcısı Rüçhan Tamsözle yolların ayrılmasından sonra Mersin deplasmanında takımın başında ilk maçına çıkan antrenör Sinan Aksoylar, müsabakayı kaybettikleri için üzgün olduklarını söyleyerek, “Maçı kazanabilecek duruma getirdik ancak normal süre sonunda son topu değerlendiremedik. Uzatma periyodunda ise özellikle yorgunluk ve faul problemleri nedeniyle rakibimizi durduramadık. Buna rağmen ortaya konan mücadele ve enerji için oyuncularımıza ve ekipteki tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim” dedi. Karşıyakada Ergi Tırpancının normal sürenin son saniyesindeki 3 sayılık atışında topun potanın içinden çıkması şanssızlık olarak yorumlanırken, Hakan, Thomas ve Muhsinin 5er faulle oyun dışı kalması teknik ekibin planlarını bozdu.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir