Türkiye

Karda mahsur kalan sürücünün yardımına ‘Örümcek Adam’ yetişti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Türkiyeyi Örümcek Adam kostümüyle gezme hayalini gerçekleştirmek için memleketi İzmir’den yola çıkan Ayaz Salih Koçun, 69’uncu durağı Bitlis oldu. Adilcevaz ilçesinde sokaklarda gezen Koç, kar yağışı nedeniyle yolda kayıp ilerleyemeyen bir aracı fark etti. Ayaz Salih Koç, çevredekilerle birlikte aracı iterek sürücünün yoluna devam etmesine yardımcı oldu. Kısa sürede bulunduğu yerden kurtarılan araç, güvenli bir şekilde yoluna devam etti. Kaydedilen o anlar, sanal medyada ilgi gördü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

BİTLİS, GEZDİĞİM 69UNCU İL OLDU

Ayaz Salih Koç “Adilcevazda gezerken kar yağışı nedeniyle bir aracın kayarak ilerleyemediğini fark ettim. Ben de örümcek adam hissiyatımı kullanarak araca yardım ettim. Türkiye genelinde farkındalık projeleri yaparak insanları mutlu etmeye, yüzlerde bir tebessüm oluşturmaya ve insanlara yardım etmeye çalışıyorum. Bitlis, gezdiğim 69uncu il oldu. Adilcevazdan sonra Vanın Erciş ilçesine geçeceğim. Ara vermeden tüm illeri gezmeyi hedefliyorum. Herkese umut olmaya ve hayallerimi gerçekleştirmeye devam edeceğim” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version