Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Karabük’te kar etkisini sürdürüyor

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kentte 2 gündür devam eden kar yağışı nedeniyle ulaşım olumsuz etkilendi. Karabük-Bartın kara yolu 1030 rakımlı Ahmetusta mevkisinde sürücüler düşük hızda ilerlemek zorunda kaldı. Safranbolu Kirkille mevkisinde ise gece saatlerinde sürücünün kontrolünü yitirdiği 06 DJK 676 plakalı TIR, yoldan çıktı. Ekiplerin çalışmasıyla TIR kurtarıldı. Bölgede kar ile kaplı çam ağaçları güzel görüntüler oluşturdu.

Karabük Valiliği’nden yapılan açıklamada, 29 Aralık Pazartesi akşam saatlerine kadar sürmesi beklenen kuvvetli kar yağışıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayları, tipi şeklinde kar yağışı ile görüş mesafesinde azalma gibi olumsuzlukların yaşanabileceği belirtildi. Cumartesi ulaşıma kapanan 112 köy yolu sayısının ise ekiplerin çalışmaları sonucu 26’ya düşürüldüğü ifade edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Karabük’te iki gündür devam eden kar yağışı etkisini sürdürüyor. Karabük-Bartın kara yolu 1030 rakımlı Ahmetusta mevkiinde kar yağışı etkili oldu. Fotoğraf: Murat ÖZELCİ/Karabük,(DHA)

  • Karabük’te iki gündür devam eden kar yağışı etkisini sürdürüyor. Karabük-Bartın kara yolu 1030 rakımlı Ahmetusta mevkiinde kar yağışı etkili oldu. Fotoğraf: Murat ÖZELCİ/Karabük,(DHA)

  • Ahmetusta mevkiinde kar ile kaplı çam ağaçları güzel görüntüler oluşturdu. Fotoğraf: Murat ÖZELCİ/Karabük,(DHA)

  • Safranbolu Kirkille mevkiinde ise gece saatlerinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 06 DJK 676 plakalı TIR yoldan çıktı. Fotoğraf: Murat ÖZELCİ/Karabük,(DHA)

Continue Reading
Reklam