Güvenlik

Karabük merkezli 3 ilde suç örgütüne operasyon; 11 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bakan Ali Yerlikayanın yaptığı açıklamaya göre; Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı koordinesinde; Karabük İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Sezgin Yüksel ve İmdat Yükselin elebaşılığını yaptığı suç örgütüne yönelik çalışma yapıldı. Çalışmalarda Karabük merkezli İstanbul ve Ankara’da düzenlenen operasyonlarda Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel ile birlikte 11 şüpheli, Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, Yağma, Nitelikli dolandırıcılık, Kasten yaralama, Tehdit, Uyuşturucu madde ticareti suçlarından gözaltına alındı. Operasyonda yapılan aramalarda 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, çok sayıda senet, pos cihazı ve doküman ele geçirildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Bakan Yerlikaya, “Hangi büyüklükte olursa olsun organize suç örgütlerini çökertip, adalete teslim etmeye kararlıyız” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version