Türkiye

Kağıthane’de girdikleri evde ziynet eşyası bulamayınca televizyonu çalan şüpheliler kamerada 

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KAĞITHANE’de hırsızlık için girdikleri evde çalacak bir şey bulamayınca, salonda bulunan televizyon ve ses sistemini çalarak kaçan 2 şüpheli yakalandı. Çalınan televizyon bulunarak sahibine teslim edildi. Şüpheliler ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kağıthane, Talatpaşa Mahallesi Yurtbey Sokak üzerinde 28 Ocak Cumartesi günü meydana geldi. İ.Y.’nin evine giren hırsızlar, içerde para ve ziynet eşyası aradı. Evin altını üstüne getiren şüpheliler aradıklarını bulamayınca salonda bulunan televizyon ile ona bağlı ses sistemini alarak kaçtı. Hırsızlık Büro Amirliği tarafından olayla ilgili başlatılan soruşturmada polis şüphelilerin çaldıkları televizyonu taşırken güvenlik kameralarına yakalandığını tespit etti. Görüntülerde şüphelilerin televizyonu apartman içinden taşıyarak aşağı indirdikleri görüldü.

İKİ ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Polis yaptığı çalışmada kimliğini tespit ettiği şüpheliler İsmail Y.(27) ile Halil Y.(36)’yı gözaltına aldı. Hırsızlardan İsmail Y.’nin daha önceden 17 suç kaydı, Halil Y.’nin ise 10 suç kaydı olduğu belirlendi. Şüphelilerin saklandığı evde yapılan aramada çalınan televizyon bulunarak sahibine teslim edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemede tutuklanarak Metris cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version