Sosyal medyada bizi takip edin

Tüm Haberler

Kağıthane Belediyesi’nden ilçedeki STK’lara özel iftar programı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kağıthane Belediyesi, ilçedeki sivil toplum kuruluşları (STK) ile dayanışmayı güçlendirmek ve ramazanın manevi atmosferini paylaşmak amacıyla Yeni Kültür Merkezi’nde iftar programı düzenledi. Programa AK Parti İstanbul Milletvekili Adem Yıldırım, Kağıthane Kaymakamı Niyazi Erten ve Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin başta olmak üzere STK’lar, dernekler, vakıflar ve vatandaşlar katıldı. Program Kuran-ı Kerim tilavetiyle başladı. Akşam ezanının okunmasının ardından hep birlikte dua edilerek oruç açıldı. İftarın ardından Kağıthane Belediyesi’nin hayata geçirdiği projeleri anlatan kısa film izletildi.

‘RABBİM ORUÇLARIMIZI KABUL ETSİN’

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin Bu akşam burada Kağıthane’deki sivil toplum kuruluşlarımızla, kanaat önderleriyle, siyasi parti temsilcilerimiz, vakıflarımız, derneklerimiz ve hemşehrilerimizle beraberdik. Ramazan çok hızlı geçiyor bugün dördüncü günündeyiz. İftarımızı açtık, Rabbim oruçlarımızı ve dualarımızı kabul etsin. Böyle güzel ramazanın huzurunda paylaşmanın ve birlikteliğin olduğu bir ortamda herkesin huzur bulduğunu görüyoruz. Kağıthane de ramazan bir başka diyoruz. Aynı zamanda bu etkinlikler dışında sosyal yardım kapsamında hemşehrilerimize evlerine gıda kolisi, aşevlerinden yemek ve sosyal yardım sağlıyoruz” dedi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kağıthane Belediyesi’nden ilçedeki STK’lara özel iftar programı. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir