Türkiye

Kadir Gecesi’nde tarihi camide Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kadir Gecesi dolayısıyla Keşan’daki camiler dolup taştı. Sakal-ı Şerifi görmek isteyen vatandaşlar Hersekzade Ahmet Paşa Camiine gelerek, okunan Kur’an-ı Kerim’i dinleyerek, ardından teravih namazını kıldı. Camiye gelenler arasında kadınların yoğunluğu dikkat çekti. Önce erkeklere açılan Sakal-ı Şerife yoğun ilgi olunca, din görevlileri izdiham yaşanmaması için cami cemaatinin sıraya girmesini istedi. Cami kapısı önünde toplanan kadınlar ise erkeklerin camiden çıkmasını bekledi. Sakal-ı Şerif, daha sonra kadınların ziyaretine açıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Vatandaşlar, Sakal-ı Şerif’e dokunup öpebilmek için birbirleriyle yarışırken, cami görevlileri izdiham yaşanmaması için sık sık cemaati uyardı. Bazı vatandaşlar Sakal-ı Şerif’i görünce gözyaşlarını tutamazken, bazıları ise cep telefonu kameralarıyla görüntüledi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version