Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

KADES ihbarına gidilen evde, esrar ve silah ele geçirildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Fethiyede yayaşan G.B. isimli kadın, 12 Martta KADES üzerinden, ihbarda bulunup yardım istedi. G.B.nin bulunduğu Karagedik Mahallesi’ndeki adrese, polis ekipleri sevk edildi. G.B., birlikte yaşadığı Alman uyruklu G.P.F.’nin kendisini darbettiğini ve silah zoruyla evde tuttuğunu söyledi. Şüphelinin çelişkili ifadeler vermesi üzerine evde silah bulunabileceği değerlendirildi.

Fethiye Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, nöbetçi savcının talimatıyla Fethiye Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından söz konusu evde arama yapıldı. Aramada ruhsatsız 1 otomatik tabanca ve şarjörü, 1 otomatik tüfek ve 3 şarjörü, 1 kurusıkı tabanca ve şarjörü, 123 adet av tüfeği kartuşu, 251 adet tabanca mermisi, 2 gram ham esrar ve 1 kasatura ele geçirildi. Şüpheli G.P.F., gözaltına alındı. 6136 Sayılı Kanuna muhalefet, Kasten yaralama, Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve Uyuşturucu madde kullanmak suçlarından hakkında işlem başlatılan G.P.F., adliyeye sevk edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Muğla'nın Fethiye ilçesinde KADES ihbarı üzerine operasyon yapılan evde, çok sayıda silah, mühimmat ve uyuşturucu ele geçirildi. Alman uyruklu G.P.F. (Ortada), gözaltına alındı. Fotoğraf: Muğla, (DHA)

  • Muğla'nın Fethiye ilçesinde KADES ihbarı üzerine operasyon yapılan evde, çok sayıda silah, mühimmat ve uyuşturucu ele geçirildi. Alman uyruklu G.P.F. (Ortada), gözaltına alındı. Fotoğraf: Muğla, (DHA)

  • Muğla'nın Fethiye ilçesinde KADES ihbarı üzerine operasyon yapılan evde, çok sayıda silah, mühimmat ve uyuşturucu ele geçirildi. Alman uyruklu G.P.F., gözaltına alındı. Fotoğraf: Muğla, (DHA)

Continue Reading
Reklam