Sosyal medyada bizi takip edin

Spor

Joshua King, Fenerbahçe’ye veda etti

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Fenerbahçede sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki Norveçli oyuncu Joshua King, sarı-lacivertli kulübe veda ettiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Konuyla ilgili olarak Joshua King, şu açıklamalarda bulundu:

“Kulüpteki zamanım ne yazık ki sona erdi. Sarı-lacivertli formayı giymiş olduğum için çok onurlu hissediyorum. Sakatlıklarım size, bu inanılmaz kulübe vermek istediklerimi vermeme engel oldu. İmza atmadan önce kulüp hakkında çok bilgim yoktu ama buradan bir Fenerbahçe taraftarı olarak ayrılıyorum. Umarım gelecek sezon şampiyon olursunuz, çünkü siz taraftarların bunu herkesten çok hak ettiğinizi kalbimde hissediyorum. Bu bir veda değil, çünkü destek olmak için geri geleceğim. Gelecekte başarılar diliyorum. Teşekkürler Fenerbahçe.”

Joshua King, Fenerbahçe formasıyla 54 maçta forma giyerken, 12 gol ve 7 asistlik performans sergiledi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam