Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

Jandarmadan kaçak sigara operasyonu 

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İSTANBUL İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kaçak sigara satan kişilere yönelik yaptığı operasyonda, 9 milyon boş makaron, 900 bin doldurulmuş makaron ve 1 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. Eş zamanlı yapılan operasyonda, tekel bayilerine internet üzerinden kaçak sigara satan 3 kişi gözaltına alındı. 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin sigara ve tütün kaçakçılığı yapan kişilere yönelik yaptığı çalışmalar sonucu, kaçak sigara ürettiği tespit edilen 3 kişi yakın takibe alındı. Kaçak sigaraların kamyonlar vasıtasıyla satış yapılan adreslere nakil olacağı bilgisine ulaşan Jandarma ekipleri, Beyoğlu ve Bağcılar’da eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. 

Operasyonlarda, kaçak sigara ürettikleri tespit edilen R.P., T.A. ve R.A. yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilere ait 2 kamyon ve 2 kamyonette yapılan aramalarda 9 milyon boş makaron, 900 bin doldurulmuş makaron ve 1 ton kıyılmış tütün ele geçirildi. R.P., T.A. ve R.A. ifadelerinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam