Türkiye

JAK ekibi, 76 saat sonra kız çocuğunu enkazdan çıkardı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

HATAY’da arama kurtarma çalışmalarına katılan Erzurum Jandarma Komutanlığı Jandarma Arama Kurtarma (JAK) ekibi, depremden 76 saat sonra 1 kız çocuğunu enkazdan çıkardı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde meydana gelen iki depremin yıkıma neden olduğu Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına katılan Erzurum İl Jandarma Komutanlığı JAK ekibi, 4’üncü Akevler Sokak’ta 7 katlı bir binada görev aldı. Ekibin yoğun çabaları sonucu depremden 76 saat sonra bir kız çocuğu enkazdan çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim etti.

Öte yandan JAK ekibi dün de Cebrail Mahallesi Fatih Caddesi’nde 6 katlı bir binanın enkazından Ömer Bal’ı (56) depremin 56’ncı saatinde kurtarmıştı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version