Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İzmir’de suç örgütüne operasyon: 6 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İZMİR’de, vatandaşları iş yerlerine ortak olma vaadi ile kandırarak tuzağa düşürerek haksız kazanç elde ettiği iddia edilen suç örgütüne yönelik operasyonda 6 kişi gözaltına alındı.

İzmir ve Menemen Cumhuriyet Başsavcılıklarının koordinesinde Aliağa Organize Suçlar Büro Amirliği, ‘suç işlemek amacıyla örgüt kurmak’ ve ‘nitelikli yağma’ suçlarına yönelik çalışma yaptı. Liderliğini İ.B.’nin yaptığı suç örgütünün Menemen ve Foça ilçelerinde, vatandaşları iş yerlerine ortak olma vaadiyle tuzağa düşürdükleri, maddi olarak zor durumda olanları ise tehdit, baskı ve zor kullanarak haksız menfaat temin etmeye çalıştıkları belirlendi.

Suç örgütüne yönelik daha önce düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı. Ekipler, dün suç örgütüne yönelik bir operasyon daha yaptı. Suç örgütü lideri İ.B.’nin de aralarında bulunduğu 6 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca 1 şüphelinin daha arandığı belirtildi. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise 1 tabanca, 1 bıçak ve çok sayıda dijital materyal ele geçirildiği kaydedildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam