Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İzmir’de sağanak; cadde ve sokaklar göle döndü

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 İZMİR’de aniden bastıran sağanak, cadde ve sokakları göle çevirdi. Trafikteki sürücülerle vatandaşlar, zor anlar yaşadı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, aralarında İzmir’in de olduğu birçok kent için sağanak uyarısında bulundu. Uyarının ardından İzmir’de aniden bastıran sağanak nedeniyle cadde ve sokaklar suyla doldu. Konak ilçesi Çınarlı Mahallesi’nde bir cadde adeta göle dönerken, trafikteki sürücüler ise zor anlar yaşadı.

Öte yandan aralıklarla devam etmesi beklenen yağmurun, akşam saatlerinde etkisini kaybetmesinin beklendiği bildirildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam