Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İzmir’de piknik alanlarında ‘bayram’ yoğunluğu

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

KURBAN Bayramı tatilini İzmirde değerlendirenler piknik alanlarında yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, İnciraltı Kent Ormanında piknik yaparak, mangal yakıp denizle serinledi.

İzmirde Kurban Bayramı tatilinde tatil beldelerine gidemeyen vatandaşlar, kentin piknik alanlarını tercih etti. Bayramın ilk günü aileleriyle birlikte İnciraltı Kent Ormanına gelenler mangal yapıp, denizde serinleyerek tatilin keyfini çıkardı. Kentte hava sıcaklığı 36 derece, deniz suyu sıcaklığı 22 derecelere ulaştı. Havanın sıcak olması nedeniyle vatandaşlar ağaç altındaki gölge alanlarda serinlemeye çalıştı. Çocuklar ise denize girerek serinlemeyi tercih etti. İnciraltı Kent Ormanına günübirlik gelen esnaf Ali Polat (52), “Mangal yakacağız, sonra biraz dolaşacağız. Esnaf olduğumuz için iki gün sonra iş yerlerimizi açacağız, o yüzden günübirlik yerleri seçtik. Burası hem yakın hem de güzel. Hava da sıcak, ilerleyen saatlerde daha da artacak. O yüzden kendimizi buraya attık” dedi.

Piknik için gelen ve jant firmasında çalışan Fatih Aydemir (39) ise “İzmirde gelip görebileceğiniz, vakit geçirebileceğimiz güzel yerlerden biri İnciraltı. Bir tarafta deniz, bir tarafta orman var. Huzurlu bir ortam. Çocuklarımla geldim. Kırşehirliyim ancak yol uzun olduğu için memlekete gitmek yerine bayram tatilini bu şekilde değerlendiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Libyadan İzmire üniversite öğrencisi olarak gelen Danya Alsayd (23) de “İzmiri çok seviyorum. Şimdi tatilde arkadaşlarımızla burada biz de piknik yapıyoruz. Güzel havanın tadını çıkarıyoruz” ifadelerini kullandı.(DHA

Haber: Yağmur ÖNGÜN-Kamera: Mehmet KILINÇ/İZMİR, –

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam