Güvenlik

İzmir’de kaçak sigara operasyonunda 2 tutuklama

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İZMİR’in Çiğli ilçesinde bir depoya düzenlenen kaçak sigara operasyonunda gözaltına alınan 3 şüpheliden 2’si tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ile Çiğli İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Sasalı Mahallesi’nde bir depoda kaçak ve bandrolsüz sigara üretimi yapıldığı bilgisi üzerine harekete geçti. Depoya yapılan aramada; 260 kilogram kıyılmış tütün, 3 elektronik makaron doldurma makinesi, 1 kompresör, 515 TAPDK bandrolü ele geçirildi. Operasyonda T.A., S.K. ve H.A.D., gözaltına alındı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden T.A. ve S.K. tutuklanırken, H.A.D., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version