Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İzmir’de 49 kaçak göçmen yakalandı, 99 kaçak göçmen kurtarıldı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri, dün saat 01.35 ve 06.10da Çeşme ve Dikili ilçeleri açıklarında lastik bot içerisinde bir grup kaçak göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçti. Dikili ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Mobil Radarı ile tespit edilen lastik botta bulunan 5i çocuk 30 kaçak göçmen ile Çeşme ilçesi açıklarında bulunan lastik bottaki 19 kaçak göçmen, ekipler tarafından yakalandı.

Aynı gün saat 00.30da Çeşme, saat 04.20de Seferihisar ve saat 10.35te Urla ilçesi açıklarında lastik bot içerisinde bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine harekete geçen ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 3 lastik botta bulunan toplam 35i çocuk 99 kaçak göçmeni kurtardı.

Kıyıya çıkarılan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • İzmir'in Çeşme ve Dikili ilçeleri açıklarında 5'i çocuk 49 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı; Çeşme, Urla ve Seferihisar ilçeleri açıklarında 35'i çocuk 99 kaçak göçmen kurtarıldı. Fotoğraf: İzmir, (DHA)

  • İzmir'in Çeşme ve Dikili ilçeleri açıklarında 5'i çocuk 49 kaçak göçmen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı; Çeşme, Urla ve Seferihisar ilçeleri açıklarında 35'i çocuk 99 kaçak göçmen kurtarıldı. Fotoğraf: İzmir, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir