Güvenlik
İzmir – Müşteri olarak bindiği takside şoförün parasını gasbeden şüpheli yakalandı

İZMİRin Bayraklı ilçesinde müşteri olarak bindiği taksinin şoförü Tayfun Özişçileri (55) sırtına dayadığı sivri bir cisimle tehdit edip, 2 bin lirasını gasbeden T.Ç. (29) ile eşi İ.G.Ç. (25) kaldıkları otel odasında gözaltına alındı.
Olay, önceki gün Soğukkuyu Mahallesinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi, evli ve ikiz çocuk babası Tayfun Özişçilerin kullandığı taksiye bindi. Bayraklı ilçesine gideceğini söyleyen bu kişi, ıssız bir noktada Özişçilerin sırtına cebinden çıkardığı sivri bir cisim dayadı. Kolunu da Özişçilerin boynuna dolayan şüpheli, 2 bin TL’sini gasbedip, kaçtı. O anlar, araç kamerasına yansıdı.
CEBİNDE NEYİN VARSA ÇIKAR
Görüntülerde; sürücü koltuğunun arkasında oturan şüphelinin sivri bir cisimle Özişçileri tehdit edip, kolunu boynuna doladığı görüldü. Bu sırada şüphelinin Cebinde neyin varsa çıkar. Çocuğum için yapıyorum. Sana zarar vermek istemiyorum dediği, cebindeki parayı veren Özişçilerin şüphelinin daha fazla para istemesi üzerine Yemin ederim başka param yok. İşe yeni çıktım dediği duyuldu. Olayın ardından Özişçiler polise şikayetçi oldu.
ŞÜPHELİ VE EŞİ GÖZALTINDA
İzmir Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği, Sam Büro Amirliği ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, yaptıkları çalışmayla şüphelinin T.Ç. olduğunu belirledi. T.Ç.nin Karşıyaka ilçesinde bir otelde kaldığını tespit eden ekipler, adrese operasyon düzenledi. Operasyonda T.Ç. ile eşi İ.G.Ç. gözaltına alındı. Otel odasında yapılan aramada Tayfun Özişçilerden gasbettiği 2 bin TL ile kullanıma hazır halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Çiftin 6 yaşında bir erkek çocukları olduğu ancak otelde yanlarında bulunmadığı öğrenildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.
Haber-Kamera: Tekin GÜRBULAK / İZMİR,
