Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İzmir Körfezi’nde 4.0 büyüklüğünde deprem

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Afet ve Acil durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi’nin (AFAD) verilerine göre, saat 02.18’de merkez üssü Ege Denizi İzmir körfezi açıklarında 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. En yakın kara parçası olan İzmir’in Karaburun ilçesine 11.20 kilometre uzaklıkta meydana gelen deprem, zeminden 7.28 kilometre derinlikte kaydedildi. Deprem İzmir ve ilçelerinde hissedildi. AFAD ekiplerinin yaptığı incelemede ilk belirlemelere göre depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • İzmir Körfezinde saat 02.18’de meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. (Fotoğraf: İzmir, DHA)

  • İzmir Körfezinde saat 02.18’de meydana gelen 4.0 büyüklüğündeki deprem, kent genelinde hissedildi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. (Fotoğraf: İzmir, DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir