Türkiye

ZEYTİRBURNU'NDAKİ 5 MİLYON LİRALIK GASP: İŞ İNSANININ ÇALIŞANLARI ÇIKTI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

 ZEYTİNBURNU’nda tekstilci iş kadınına ait 5 milyon liranın gasbedilmesiyle ilgili 6 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerden 4’nün mağdur iş insanın çalışanları olduğu belirlendi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Zeytinburnu Yunus Emre Caddesi’nde üzerinde 24 Ocak’ta meydana gelen olayda, iş kadını G.G., bir borcunu ödemek için yanında çalışan Fatih Ç. ve Kemal A ’yı bankaya göndererek 5 milyon lira çekmesini istedi. Fatih Ç. ve Kemal A. bankadan parayı çektikten sonra iş kadınına götürmesi için dışarda bekleyen diğer çalışanlar Murat T.  ve Murat S.’ye teslim etti. Bu sırada ikilinin içinde bulunduğu otomobile yaklaşan 2  kişi silah tehdidi ile para dolu poşetleri gasbederek olay yerinden kaçtı.

SOYGUN ANINI GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Yapılan çalışmalarda gasp anının  güvenlik kameralarına yansıdığı belirlendi. Görüntülerde bir otomobille olay yerine gelen iki şüphelinin, yaya olarak koşarak parayla hareket etmek üzere olan otomobilin yanına yaklaştıkları ve gaspı gerçekleştirdikleri görüldü. Şüphelilerin para dolu poşetleri alarak geldikleri otomobile doğru koştukları anlarda güvenlik kamera görüntülerine yansıdı. Bu sırada bir kişinin şüphelilerden birini çelme takarak düşürmeye çalıştığı ancak başarılı olmadığı görüldü. 

MAĞDURLAR ŞÜPHELİ OLARAK GÖZALTINA ALINDI

Gasp Büro Amirliği ekipleri önce mağdur olarak ifadelerine başvurduğu Fatih Ç., Kemal A. Murat T. ve Murat T.’yi çelişkili ifadeleri üzerine şüpheli olarak gözaltına aldı. İfadelerinde olayın planlayıcısı olarak birbirlerini suçladıkları öğrenilen şüphelilerin sorgularının ardından Beyazıt P. (23) ve Turgay A.(21) adlı kişilerde gözaltına alındı. Şüphelilerle birlikte bir ruhsatsız tabanca, 48 mermi ve kar maskeleri ele geçirildiği öğrenildi. Gasp Büro Amirliğinde işlemleri yapılan şüphelilerden Fatih Ç.’nin daha önceden 5, Kemal A.’nın 5 , Beyazıt P.’nin 17 suç kaydı olduğu öğrenildi. Beyazıt P.’nin ayrıca farklı dosyalardan 15 adet aranma kaydı bulunduğu belirlendi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

————-

-Şüphelilerin adliyeye sevki

-Olay anının güvenli kamera görüntüleri 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version