Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul – Yenidoğan çetesi 2. dalga operasyonunda yakalanan 18 şüpheli hakkında fezleke

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Yenidoğan Çetesi soruşturması kapsamındaki 2. dalga operasyonda yakalanan 18 şüpheli hakkında fezleke hazırlandı. 4 Aralık ta İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği 2. dalga operasyonda çete lideri Fırat Sarı ile birlikte hareket ettikleri belirlenen 5 doktor, 5 sağlık çalışanı 3 hemşire ve 1 sivil gözaltına alınmıştı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından tamamlanan soruşturmada18 şüpheli hakkında fezleke hazırlandı. Hazırlanan fezlekede ismi geçen şüpheliler arasında Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin’i makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin hakkında da ceza isteniyor.

15 ŞÜPHELİ HAKKIINDA DEĞİŞEN ORANLARDA HAPİS CEZASI İSTENDİ

Fezlekede Doktor Dursun Eryılmaz hakkında İhmali davranışla kasten öldürme suçundan 20 yıldan 25 yıla kadar hapis cezası istendi. Cumhuriyet Savcısı Yavuz Engin’i makamında tehdit eden Mustafa Kemal Zengin hakkında da Suç işlemek amacıyla kurulan örgüte yardım etmek suçundan 2 yıldan 4 yıla kadar hapis cezası istendi. Hemşire Serenay Şenkalaycı hakkında Resmi belgede sahtecilik suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar, Zincirleme şekilde ihmali davranışla kasten öldürme suçundan ise 25 yıldan 43 yıl 7 aya kadar hapis cezası talep edildi.Diğer 15 şüpheli hakkında da çeşitli suçlardan değişen oranlarda hapis cezası istendi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir