Türkiye

ÜMRANİYE'DE POMPALI TÜFEKLE RASTGELE ATEŞ ETTİ: 1 YARALI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ÜMRANİYE’de pompalı tüfekle parka gelen bir kişi, çevreye rastgele ateş etti. Bir kişi yaralandığı olayda, şüpheli kaçtı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, saat 00.30 sıralarında Armağanevler Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde bulunan Şinasi Öktem Parkı’nda meydan geldi. İddiaya göre, pompalı tüfekle parka gelen bir kişi, bilinmeyen nedenle çevreye rastgele ateş etti. Bu sırada parkta bulunan 1 kişi yaralandı. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı.  

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekibi ile çok sayıda polis sevk edildi. Sağlık ekipleri, yaralıyı sedye ile ambulansa taşıdı. Yaralı kişi ambulansa bindirilirken, olay yerine gelen babasına “Herkesi dövmüş baba” dediği duyuldu. Hastaneye kaldırılan yaralı tedavi altına alınırken, polis ekipleri park ve çevresinde inceleme yaptı. Polisin saldırıyı gerçekleştiren şüpheliyi yakalama çalışmaları sürüyor. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version