Türkiye

İstanbul- Tahliye edilen Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler hakkında yeniden tutuklama kararı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köselerin de aralarında bulunduğu 13’ü tutuklu 26 sanık hakkında İhaleye fesat karıştırma ve Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, örgüte üye olma ve yardım etme suçlarında yürütülen soruşturma kapsamında 17 yıl 6 aydan, 67 yıl 3 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi. İstanbul Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesinde 3üncü kez hakim karşısına çıkan tüm sanıklar mahkeme heyeti tarafından 4 Eylülde tahliye edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

SAVCILIK KARARA İTİRAZ ETTİ

Kararın ardından İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köselerin tahliyesine itiraz ederek tutuklanmasını talep etti. 17. Ağır Ceza Mahkemesi savcılığın itirazını reddederken bir üst mahkeme olan 18. Ağır Ceza Mahkemesi kabul etti. Mahkeme heyeti, Köselerin yeniden tutuklanmasına karar verdi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version