Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

  ŞIRDANCI MEHMET'E THY'DEN 6 AY BİLET YOK

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

TÜRK Hava Yolları’nın (THY) İstanbul-Gaziantep seferini yapan uçağında çektiği videoyu sosyal medyada paylaşan ‘Şırdancı Mehmet’ olarak tanınan Mehmet Sur kara listeye alındı. Mehmet Sur’a THY 6 ay uçak bileti satmayacak.

Şırdancı Mehmet olarak tanınan Mehmet Sur, 15 Haziran günü THY’ye ait uçakla İstanbul’dan Gaziantep’e gitti. Uçuş esnasında yemek servisinin yapılmasının ardından Sur, bu sırada göğsünden çıkardığı şırdanı yedi. Bu anları cep telefon ile kaydeden ve sosyal medya hesabından paylaşan Sur tartışmalara neden oldu. Görüntülerin sosyal medyada gündem olmasının ardından harekete geçen havayolu şirketi yolcunun marka değerini zedelediği gerekçesiyle Mehmet Sur’u kara listeye aldı. Sur, 6 ay boyunca THY’den bilet satın alamayacak.

 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam