Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

SİLİVRİ'DE AK PARTİ VE CHP GRUP BAŞKANVEKİLLERİNDEN 'GESİ BAĞLARI' YORUMU 

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

SEÇİM çalışmaları için bulundukları Silivri’de karşılaşan AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, sokak müzisyenleriyle beraber Gesi Bağları türküsünü söyledi.  

14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri’ne sayılı günler kaldı. Seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdüren partiler ve adayların çalışmaları da yoğun şekilde devam ediyor. İstanbul 3. bölgede seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ve CHP Grup Başkanvekili Engin Altay  dün Silivri’de karşılaştı. Sokak müzisyenleriyle de denk gelen iki isim, onlara Gesi Bağları türküsünü söyleyerek eşlik etti.  

O anları Özlem Zengin sosyal medya hesabından ‘Ve bu karşılaşmaya şarklılarıyla eşlik eden Silivrili Gençlerden şahane “Gesi Bağları” yorumu…  Çok teşekkür ediyoruz…’ diyerek paylaştı.  Bunun üzerine Engin Altay da ‘Özlem hanım, ikimizin de sesi güzel gibi ne dersiniz? Gelin hep birlikte bence milletin sesini dinleyelim’ yanıtını verdi. Özlem Zengin ise bu cevaba, ‘Engin Bey… Biz zaten Milletimizin sesini dinlediğimiz için 21 yıldır iktidarız… Ve can kulağıyla dinlemeye devam edeceğiz’ diyerek karşılık verdi. 

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam