Türkiye

İstanbul – Silivri’de ehliyet sınavı komisyon üyesine saldıran baba ve oğlu tutuklandı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, dün öğle saatlerinde Yeni Mahalle’de meydana geldi. İddiaya göre, direksiyon sınavına giren sürücü adayı, yeterli puanı alamayarak sınavdan kaldı. Bunun üzerine aday ile babası ve komisyon üyeleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

SİZİN ALLAHINIZ YOK MU DİYEREK SALDIRDILAR

Cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde, sürücü adayı ile babasının komisyon üyesine “Sizin Allahınız yok mu” diyerek saldırdığı görüldü. Aldığı darbelerle yere yığılan komisyon üyesi, saldırganlardan şikayetçi oldu.

BABA VE OĞLU TUTUKLANDI

Olayın ardından gözaltına alınan baba ve oğlu, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version