Güvenlik

İstanbul – Sarıyer’de uyuşturucu serasına çevrilen eve baskın: Polis kapıyı kırarak açtı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Sarıyer Devriye Ekipler Amirliğine bağlı yunus polisleri, 25 Mayıs Pazar günü Ayazağa Mahallesi’nde bir evde uyuşturucu madde yetiştirildiği bilgisine ulaştı. Hazırlıklarını tamamlayan yunus polisleri, eve baskın düzenledi. Kapının açılmaması üzerine omuz atarak daireye giren polis içeride bulunan şüpheli Uğur C.’yi yakaladı. Ardından ekipler evde de arama yaptı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

BEZ DOLAPTA HİNT KENEVİRİ

Evde bir odaya giren polis, bez dolabı açtığında içerisinde sistem kurulmuş şekilde saksı içerisinde kök Hint keneviri buldu. Aramalarına devam eden polis, balkonda da saksı içerisinde Hint keneviri ele geçirdi. Salonda yapılan aramalarda ise koltuğun altına gizlenmiş kutuların içerisinde bulunan 315 gram marihuana ve 18 adet narkotik madde özütü (elektronik sigaralarda kullanılmak üzere sıvı şekilde) ele geçirdi. Operasyon anı kameralara saniye saniye yansıdı.

TUTUKLANDI

Aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddelerle İklimlendirme sistemi, Narkotik madde tohumu ve Narkotik madde yetiştirmede kullanılan kimyasal ilaçlar a da el konuldu. Gözaltına alınarak emniyete götürülen Uğur C. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan Uğur C., Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak ve sağlamak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version