Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İstanbul – Sarıyer’de özel plajda ‘Karpuz sokamazsın’ kavgası: Kadına 3 çocuğunun yanında şiddet

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, 15 Temmuz Salı günü öğle saatlerinde Kumköy Mahallesi’ndeki özel plajda meydana geldi. İddiaya göre İran uyruklu medikal doktoru Aynaz B., halası ve bir kadın arkadaşıyla 1, 2 ve 6 yaşındaki çocuklarını da alarak plaja gitti. İşletme girişinde görevliler, kadına yanlarında getirdikleri karpuz ve meyvelerle içeri girmelerinin yasak olduğunu söyledi. Kadın ise meyve ve karpuzları çocukları için getirdiklerini söyleyerek plaja girmek istediklerini belirtti. Ancak görevlilerle kadınlar arasında tartışma çıktı. Yaşananları cep telefonuyla kaydetmek isteyen Aynaz B.’ye görevlilerden biri şiddet uyguladı ardından da telefonunu elinden alıp yere attı. Aynaz B.nin halası ve arkadaşı da çocukların gözü önünde darbedildi. Yaşananların ardından 3 kadın ve 3 çocuk işletmeden çıkarıldı. Tartışma ve kavga anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • SARIYER’de halası ve bir kadın arkadaşıyla özel bir plaja giden İran uyruklu medikal doktor Aynaz B., yanlarındaki çocukları için meyve ve karpuz getirince işletmede tartışma çıktı. Fotoğraf: Doğan Can CESUR / İstanbul, (DHA) Fotoğrafta: Aynaz B.

Continue Reading
Reklam