Türkiye

İstanbul – Sarıyer’de emniyet şeridindeki araca çarpan motosikletli öldü

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Kaza, 18 Mayısta saat 21.00 sıralarında meydana geldi. Galatasarayın Kayserisporla oynadığı maçtan sonra şampiyonluk kutlaması için stat karşısında TEM otoyolu emniyet şeridinde bekleyen bir araca çarpan 41 ARH 091 plakalı motosiklet sürücüsü Umut Akgün ve arkasındaki yolcu Damla Yağın yola savruldu. Bu sırada trafikte ilerleyen bir servis minibüsü, Umut Akgüne çarptı. Kaza sonrası servis şoförü olay yerinden kaçtı. Umut Akgün ve Damla Yağın, hastaneye kaldırıldı. Akgün hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Damla Yayğının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

KAZA KAMERADA

Kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Umut Akgünun kullandığı motosiklet, emniyet şeridinde bekleyen otomobile çarparak yola savruluyor. Bu sırada trafikte seyir halindeki servis minibüsü Akgüne çarparak ağır yaralıyor.

Trafik Denetleme Şube ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı. Güvenlik kamera görüntülerin inceleyen ekipler, olay yerinden kaçan servis minibüsünün plakasını tespit etti. Gözaltına alınan S.G. isimli servis şoförüne “Kazaya karıştıktan sonra kolluk görevlilerini beklemeden kaza yerinden ayrılmak”, “Çalışma izin ruhsatının süresi bittiği halde yolcu taşımak” maddelerinden toplam 13 bin 779 TL idari para cezası uygulanırken, araç trafikte men edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version