Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul – Saraçhane’de izinsiz gösteriye polisten müdahale

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Saraçhanede izinsiz gösteri yapan grup, polisin yolu açmak için yaptığı uyarıya rağmen eylemini sürdürdü. Bu sırada grubun arasına giren CHP milletvekili Mahmut Tanal, göstericilerin dağılması için uyarıda bulundu. Tanal, Evlerimize gidiyoruz, dağılın diyerek grubun arasında dolaştı. Uyarılara rağmen gösteriyi sürdüren ve yolu açmayan grup, zaman zaman polise yabancı madde attı. Polis gruba biber gazı kullanarak müdahale etti. Sokak aralarında eylemi sürdüren bazı göstericiler polis tarafından gözaltına alındı. Grup gecenin ilerleyen saatlerinde dağıldı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Saraçhane'de izinsiz gösteri yapan ve polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruba, polis biber gazı ile müdahale etti. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • Saraçhane'de izinsiz gösteri yapan ve polisin uyarılarına rağmen dağılmayan gruba, polis biber gazı ile müdahale etti. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir