Türkiye

İstanbul- Rusya-Ukrayna heyetleri Çırağan Sarayı’na geldi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Barış Müzakereleri kapsamında İstanbulda ikinci kez görüşecek olan Rusya-Ukrayna heyetleri Çırağan Sarayına giriş yaptı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidanın açılış konuşmasını yapacağı görüşmeye MİT Başkanı İbrahim Kalının da katılacağı öğrenildi. Toplantı öncesinde Saray çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alınırken, sabahın erken saatlerinde alana gelen yerli ve yabancı basın mensupları gelişmeleri takip ediyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Rusya Federasyonu heyetinde, Devlet Başkanı Yardımcısı Vladimir Medinskii, Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Galuzin, Savunma Bakan Yardımcısı Aleksandr Fomin ve Rusya Baş İstihbarat İdaresi (GRU) Başkanı İgor Kostyukov yer alıyor. Ukrayna heyetinde ise Savunma Bakanı Rustem Umerov, Dışişleri Bakan Birinci Yardımcısı Sergiy Kyslytsya, Ukrayna Güvenlik Servisi Başkan Yardımcısı Oleksandr Poklad ve Ukrayna Dış İstihbarat Servisi Birinci Başkan Yardımcısı Oleh Luhovskyi bulunuyor.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version