Türkiye
İstanbul – Pendik’te TIR’ın altına giren otomobilde hayatını kaybedenlerin cenazeleri Adli Tıp Kurumu’nda

Kaza Cumartesi günü saat 10.00 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu Kurnaköy gişeleri Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, hızla ilerleyen 67 SF 722 plakalı otomobil, gişelerde ödeme yapmak için duran AM 1689 HP plakalı TIRın altına girdi. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ve itfaiye ekiplerince otomobilden çıkarılan Sadi Tanberk (69), Ayşen Yıldız Tanberk (73), Vahide Kalyoncu (63), Özgür Yıldızın (59) olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Otomobildeki cenazeler ekiplerin yaklaşık 1 saat süren çalışması sonucunda otomobilden çıkarılarak Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. TIRın altından çıkarılan otomobil ise kullanılamaz hale geldi.
UMMANDAN TATİLDEN DÖNDÜLER
Ramazan Bayramı tatili nedeniyle geçtiğimiz hafta Zonguldak Ereğliden Ummana gezmeye giden öğretmen Vahide Kalyoncu(63) ile öğretmen Özgür Yıldızın (59) tatil dönüşü havalimanına bıraktıkları otomobilleriyle karı koca olan Ayşen Yıldız Tanberk (73) ve Sadi Tanberki de yanlarına alarak Düzceye gitmek için yola çıktıkları öğrenildi.
CENAZELER ADLİ TIP KURUMUNDA
Diğer yandan otopsi için Adli Tıp Kurumu Morguna götürülen cenazelerin yakınlarından teşhis için DNA örneği alındı. Yakınları Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen Vahide Kalyoncunun cenazesinin işlemlerinin ardından Zonguldaka, Sadi Tanberk ve eşi Ayşen Yıldız Tanberk ile kardeşi Özgür Yıldızın cenazelerinin ise Düzceye gönderileceği öğrenildi.Diğer yandan Özgür Yıldız ve Ayşen Yıldız Tanberkin CHP Ankara milletvekili Okan Konuralpin kuzenleri olduğu öğrenildi.
