Türkiye

(Ölen işçiin fotoğrafıyla)ARNAVUTKÖY’DE BAKIM İÇİN BETON SANTRALİNE GİREN İŞÇİ ÖLDÜ

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

ARNAVUTKÖY Hadımköy’de inşaat malzemeleri üreten iş yerinde çalışan Ersin Koran, bakım ve onarım yapmak için girdiği beton santralinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

Olay, saat 09.30 sıralarında Ömerli Mahallesi’ndeki inşaat malzemeleri üreten bir iş yerinde meydana geldi. İddiaya göre Ersin Koran (39) bakım ve onarım yapmak üzere beton santraline girdi. Ersin Koran’ın içeride olduğundan habersiz olan İ.Ö. adlı işçi beton santralini çalıştırdı. Olayı fark eden diğer işçiler, santralin çalışmasını durdurarak, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ersin Koran’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı. Beton mikserini çalıştıran İ.Ö. adlı işçi ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ambulansla hastane morguna kaldırılan Ersin Koran’ın cenazesinin Adli Tıp Kurumuna sevk edileceği öğrenildi. 

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version