Güvenlik

İstanbul- Motosiklet hırsızı 2 şüpheli kamerada

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü, Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, son günlerde artan motosiklet hırsızlığı şikayetleri üzerine konuyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki takibin ardından şüphelilerin park halindeki motosikletleri çaldıktan sonra motor ve şasi numaralarını sildikleri ve sahte belgelerle ikinci el olarak sattıkları tespit edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

HIRSIZLIK ANI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Ayrıca şüphelilerin motosiklet çaldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde yaya olarak dolaşan şüphelilerin park halindeki motosikletleri çaldıktan sonra kaçtıkları görüldü.

GÖZALTINA ALINDILAR

N.H. (42) ile K.S. (47) isimli 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Çalınıp şasi numaraları silinmiş iki motosiklet ise bulunarak sahiplerine teslim edildi. Ayrıca şüphelilerin daha önce de çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden N.H. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, K.S. adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version