Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İstanbul- Kartal’da kendilerini polis olarak tanıtıp dolandırdılar: 2 gözaltı

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 29 Temmuz saat 21.00 sıralarında Cevizli Mahallesi Üsküdar Caddesinde gerçekleştirilen rutin asayiş uygulamaları esnasında şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Araçta yapılan aramalarda; poşet içerisinde yüklü miktarda para ve ziynet eşyası bulundu. Araçtakilerin heyecanlı tavırlarından şüphelenen polis, şüpheliler U.K. ve M.B.T.yi gözaltına aldı. Çalışmaların devamında ise şüpheli M.B.T.nin Orhantepe Mahallesi Çınar Caddesinde oturan 63 yaşındaki H.O. isimli kadını telefonla arayarak kendisini polis olarak tanıtıp, evinde bulunan ziynet eşyaları ve nakit paraları poşete koyup gelen kişiye teslim etmesini istediği öğrenildi. Eve giden M.B.T.nin poşeti aldığı ve araç sürücüsü U.K. ile buluştuğu belirlendi.

5 MİLYON LİRALIK DOLANDIRICILIK

Araçta bulunan poşette yapılan sayımda; 137 adet Cumhuriyet altını, 2 adet burma bilezik, 1 adet beşi bir yerde altın ve zinciri, 1 adet Reşat altın, 1 adet yarım altın ve zinciri, 173,1 gram ons ibareli altın, bin 92 adet 200 lira, 17 adet 100 Amerikan doları, 3 adet 100 lira, 3 adet 50 lira, 2 adet 10 lira ve ziynet eşyası olduğu belirlendi. Yaklaşık 5 milyon değerindeki altın ve paralar sahibine teslim edildi. Öte yandan gözaltına alınan M.B.T. ve U.K. isimli şüpheliler ise, emniyetteki işlemlerinin ardından Nitelikli Dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • Kartal’da asayiş uygulaması sırasında durdurulan araçta çok sayıda ziynet eşyası ve nakit para ele geçirildi. Araçta bulunan iki kişi Nitelikli dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi.

  • Kartal’da asayiş uygulaması sırasında durdurulan araçta çok sayıda ziynet eşyası ve nakit para ele geçirildi. Araçta bulunan iki kişi Nitelikli dolandırıcılık suçundan adliyeye sevk edildi.

Continue Reading
Reklam