Sosyal medyada bizi takip edin

Güvenlik

İstanbul – Kartal’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, akşam saatlerinde Kartal Spor Caddesi’nde ‘Huzur ve Güven İstanbul’ denetimi yapıldı. Denetime, Güvenlik Şube Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü, Önleyici Hizmetler, Trafik Denetleme, Havacılık, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri katıldı. Şüphe üzerine durdurulan araçlar aranırken, sürücü ve yolculara Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı.

‘PİŞMAN DEĞİLİM’

Polis şüphe üzerine bir otomobili durdurdu. Otomobilde yolcu olan Çağatay Soylu’nun üst aramasında bıçak ele geçirildi. Bıçağın sahibi Çağatay Soylu, “Yasal olmadığını biliyorum. Pişman değilim. Genel bilgi taramam temiz” dedi. Öte yandan otomobilde herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı.

‘EVE GİDİNCE BIÇAĞI BIRAKAYIM’

Bir başka otomobili durduran polis, sürücünün üst aramasını yaptı. Herhangi bir suç unsuruna rastlanmadı. Otomobil arandığında ise, torpidoda sürücüye ait olduğu tespit edilen bıçak ele geçirildi. Sürücü F.T., “Kastamonu’dan geliyorduk. Bir arkadaşım hediye aldı, torpidoda kaldı. Bıçağı eve bırakacaktım. İsterseniz bıçağı, şimdi eve gittiğimde bırakayım” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri tarafından Çağatay Soylu ve F.T. Kartal Şehit Selahattin Aslantepe Polis Merkezi’ne götürülerek, haklarında cezai işlem uygulandı.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. Çağatay Soylu'nun üzerinden çıkan çakı. Fotoğraf:İstanbul, (DHA)

  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. (Fotoğraftaki: Çağatay Soylu) Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • Denetimler sırasında durdurulan araçlar tek tek aranırken, sürücü ve yolculara Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgusu yapıldı. Üzerinde ve arabasında bıçak bulunduran 2 kişiye ise cezai işlem uygulandı. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. F.T'nin üzerinden çıkan çakı. (Fotoğraftaki: F.T.) Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. F.T'nin üzerinden çıkan çakı. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. Fotoğraftaki; F.T. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

  • KARTAL’da ‘Huzur İstanbul’ denetimi gerçekleştirildi. Fotoğraf: İstanbul, (DHA)

Continue Reading
Reklam
Yorum yapmak için tıkla

Yorum Yapın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir