Türkiye

KADINLARI HEDEF SEÇEN BULGAR KADINLAR YAKALANDI

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

FATİH ve Şişli’de müşteri gibi girdikleri mağazalarda alışveriş yapan kadın müşterilerin cüzdan ve paralarını çalan Bulgaristan uyruklu iki kadın hırsız yakalandı. Şüphelilerin mağazalarda hırsızlık yaptıkları anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

HIRSIZLIK ANLARI GÜVENLİK KAMERASINDA 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri Fatih ve Şişli’de bulunan giyim mağazalarında müşterilerin paralarını çalan iki kadın hırsızın peşine düştü. Mağazalarda alışveirş yapan kadın müşterileri gözlerine kestiren hırsızların müşteri gibi mağazalara girdikleri görüldü. Görüntülerde ellerine aldıkları eşyalarla perdeleme yaparak, diğer müşterilerin para ve cüzdanlarını çalan hırsızların eylemlerini gerçekleştirdikten sonra hızla olay yerinden uzaklaştıkları belirlendi. 

İKİ KADIN HIRSIZ YAKALANIP TUTUKLANDI

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmada kimliklerini tespit ettiği şüpheliler Bulgaristan uyruklu Angelina R.S. (44) ile Margarita N.A.’yı (31) Esenler’de gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğünde işlemleri tamamlanan iki şüphelinin benzer şekilde gerçekleştirdiği 5 ayrı hırsızlık olayının da failleri olduğu tespit edildi. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. İki şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version