Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İstanbul- Kadıköy’de 5 katlı binanın istinat duvarı çöktü

Yayınlanma tarihi:

Güncelleme:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Olay, saat 10.30 sıralarında Fikirtepe Mahallesi Mandıra Caddesinde meydana geldi. İddiaya göre, caddedeb bulunan 5 katlı binanın istinat duvarı, yağış nedeniyle yumuşayan zemin sonucu bitişiğindeki inşaat sahasına doğru çöktü. Bina sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri, tedbir amacıyla binayı boşalttı ve çevrede güvenlik önlemi aldı. Belediye ekipleri ise çöken bölümün çevresine demir bariyer ve güvenlik şeridi çekti. Yapılan incelemede binanın risk oluşturmadığı tespit edilince tahliye edilmedi. Polis ve belediye ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürüyor.

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
  • KADIKÖY, Fikirtepe’de 5 katlı bir binanın istinat duvarı, yağıştan dolayı yumuşayan zemin nedeniyle inşaat sahasına çöktü.

Continue Reading
Reklam