Güvenlik

İstanbul – İstanbul’da aynı gün işlenen iki farklı cinayete ilişkin 15 şüpheli yakalandı

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Bakırköyde 17 Aralık günü Ü.B.(35) motosikletli kişiler tarafından silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Aynı gün Ümraniyede düzenlenen silahlı saldırıda ise S.A.(31) yaşamını yitirdi. Konuyla ilgili çalışma başlatan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü koordinesinde iki ayrı cinayet olayına ilişkin operasyon düzenlendi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

15 ŞÜPHELİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Saldırıda hayatını kaybeden Ü.B.nin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada, silah ve motosikleti kullanan, şüphelilerin kaçmasına yardım eden, şüphelilere yer temin ederek silahı saklayan ve birlikte hareket ettikleri tespit edilen kişilerden 1inin yaşı küçük olmak üzere 12 şüpheli İstanbul, Tekirdağ, Sinop ve Bursada düzenlenen eş zamanlı operasyonlarla yakalandı. Operasyonlarda 3 adet ruhsatsız tabanca, 14 adet fişek ve 1 adet çelik yelek ele geçirildi. S.A.(31)nın hayatını kaybetmesine ilişkin yapılan çalışmalarda, 1inin yaşı küçük olmak üzere 3 şüpheli, İstanbul ve Edirnede düzenlenen operasyonlarda yakalandı. Yurt dışına kaçma hazırlığında oldukları tespit edilen şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version