Sosyal medyada bizi takip edin

Türkiye

İGA, DEPREM BÖLGESİNE 94 KİŞİLİK AFET YARDIM EKİBİ VE 43 ARAÇ GÖNDERDİ

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

İSTANBUL Havalimanı işletmecisi İGA, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesine 94 kişilik afet yardım ekibinin yanı sıra, içinde iş makineleri ve ekipmanların da TIR’la taşındığı 43 araç gönderdi.  

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardında İGA, acil yardım çalışması başlattı. Bu kapsamda 94 kişilik İGA İstanbul Havalimanı afet yardım ekibi, deprem bölgesine doğru yola çıktı. Ayrıca iş makineleri ve ekipmanların da TIR’la taşındığı 43 araçlık konvoy ise 22.45 sıralarında havalimanından hareket etti. Konvoyun yarın sabah deprem bölgesinde olması bekleniyor.  

Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Continue Reading
Reklam