Türkiye

İstanbul – Gülşen Davutoğlu’nun cenazesi defnedildi

Yayınlanma tarihi:

Son gelişmeleri kaçırmamak için Google News sayfamızı takip edin. Butona tıkladıktan sonra açılan sayfanın sağ üst tarafında yer alan yıldızlı "Takip Et" simgesine dokunmanız yeterlidir. Takip Et

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yengesi Gülşen Davutoğlunun vefat ettiğini duyurdu. Davutoğlu için bugün Bahçelievler Metin Şar Camiinde cenaze töreni düzenlendi. Ahmet Davutoğlu ve ailesi cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Gülşen Davutoğlu kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Hava Şehitliğindeki aile kabrine defnedildi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!

İKİNCİ ANNEMİZ GİBİYDİ

Cenaze törenine katılan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, “Her şeyden önce yengeme rahmet diliyorum. Bizim ikinci bir annemiz gibi. Uzun yıllar babam ve amcam aynı müstakil evde iki dairede oturduk. Dolayısıyla bizde hakkı çoktur. Derin bir üzüntü duyuyorum ama bir taraftan da onun iyi bir mümin ve iyi bir insan olduğunu bildiğim için de Rabbimin ona merhamet edeceğine, rahmetiyle muamele edeceğine inanıyorum. Değişik illerden, değişik ilçelerden buraya taziye için gelip cenazemize katılanlara teşekkür ediyorum. Allah onlardan razı olsun. Bütün geçmişlerimize rahmet eylesin” dedi.

Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Son gelişmelerden ilk siz haberdar olmak için bizi takip edin.
Reklam yükleniyor...
Sizin için uygun reklam bulunamadı!
Exit mobile version